Wednesday, July 6, 2011

Pertandingan Kucing Cantik

بسم الله الرحمن الرحيم

Ahad lepas pada 3 Julai pertandingan ini berlangsung di Perling Mall, Johor... tapi aku tak dapat pergi full sebab ada hal yang tak dapat dielakkan,,, sori Abg Pi & Bayep... yuran hanya RM10 dan terhad untuk 50 ekor kucing sahaja... pertandingan mengikut kategori... 

  • The Most Handsome Male
  • The Most Adorable Female
  • The Most Outstanding Neuter
  • The Most Purring Cat
  • The Most Unique Pattern
  • The Most Longest Whiskers
  • The Most Fluffy Hair
  • The Most Active Cat
  • The Most Vocal Cat
  • The Most Purrring Kitten
  • The Most Cutest Kitten
  • The Most Playful Kitten
  • Cat Fancy Dress Contest
  • Cat Cage Deco
  • Cat Adoption
Perhh banyak beb,,, ok la memang teruja la tengok semua kucing kat situ,,, nafsu bergelora je nak curi satu,,,haha tengok la gambar ney...


Suasana sekitar pertandingan

Acara Cat Cage Deco

Hadiah bagi pemilik kucing yang menang dan saguhati hanya dapat RM10,,, jadik la tu



Antara peserta yang terlibat dalam acara Cat Fancy Dress Contest

Geram tengok kucing putih tu,,, telinga pun lain,,, lupa spesis apa ney...

Antara pemilik kucing yang menang,,, kucing sia tak nak besar lagi kan... geram weyh!

Haha puas gak la walaupun aku datang dekat penghujung majlis,,,huhu Alhamdulillah...






5 comments:

Ana Farha said...

kepanasan kucing2 yg kiut miut tu~ haha.. eh, ko tak mention pon kat mana event nih?

a.r.e.p a.h.m.a.d said...

yg putih tu jenis american curl cat...
telinga dia memg cantik.....
suker aku...
eh muez...xgeram ke kucing yg besar gedabak tu????klw aku tau aritu ak g gambar ngan dia...tgk yg ni cm nyesal plak...huhuhuh~~~

muezz@blaz said...

tau pn,,, tu la ritu soh ambek ta nak,,, huhu

Oasis said...

kucing ke tu? comel2 bangat. Cam nak beli jugak la sekor...

muezz@blaz said...

beli lar oasis,,nnt share kt blog,,,blh bace,,,huhu