Saturday, July 23, 2011

Bikin Gua Cuak

بسم الله الرحمن الرحيم

Saya tak bape suke dengan subjek sem1 saya... 
  1. Kenegaraan Malaysia
  2. TITAS
  3. Hubungan Etnik
  4. Oral Interaction Skill


Tapi saya suka subjek ni....
  1. Sains Tanah Asas
  2. Pertanian dan Manusia
  3. Pertanian
  4. Persekitaran dan Sistem Makanan


Dan senior dah mula nak takutkan si junior ni,,, adoiiii
yang penting subjek tak sabar nak belajar 'Sains Lembu Pendek'

Hahaha tu la status yang aku tulis kat Facebook! Perhh memang buat aku malas lah kan belajar subjek benda alah atas tu,,, -.-' 


Nampaknya senior tu dah takut kan aku,,, ermmm ada jugak kata banyak assignment subjek sem 1 aku ni,,, adoiii malas lar subjek yang 4 pertama tu,,,hoho ini lah kehidupan di universiti... 


Wahaha tengok tu,,,, aku dapat bilik yang sempit,,, pasal kena buli nanti,,, InsyaAllah tak lah,,hehehe malas lah nak layan budak senior nanti,,,hahaha bilik sempit tu tak payah difikir sangat,,, asal aku dapat tidur nyenyak sudah,,, alhamdulillah...

Orintasi aku hanya berjalan 4 hari saja,,, hmmm mungkin best tapi pada aku,,, ada jugak tak bestnya,,, sebab 4 hari tu kena rush, just untuk terangkan segala bagai info pasal belajar nanti... so takde sangat nak main or enjoy,,, hmmm serius cam tak best,,, hahaha tapi lau orintasi seminggu, lain plak kau cakap Muezz -.-'
manusia... manusia...

Kepada sesiapa yang belum join group Universiti Putra Malaysia (UPM) Intake 2011, silalah join bagi budak yang sama nasib dengan aku,,,hehehe terima kasih pada senior senior yang banyak bagi info,,, serius baik hati gila nak tolong,,,, hahaha tanya je apa soalan,,, pasti mereka akan jawab,,,, insyaAllah...

OK abang dan kakak senior,,, saya sudah memuji anda,,, janji jangan kacau saya eh? hahaha



6 comments:

-SimPle_Mzrins said...

aqlah org yg tak fhm itu..Hahaha!!!

-SimPle_Mzrins said...

Muezz,,anda tengah seram-seram sejuk ker???..^-^..Hehe...
Pepun Malaysia Boleh!!!..
InsyaAllah...

Hidayat MY said...

ekekeke..blogwalking sampai ke sini..

bakal junior aku rupanya..

welcome to animal science (UPM) family.

kos susah niii..kalau minat haiwan semua jadi senang..hehe

muezz@blaz said...

errr da rmai da ckap susah,,,
harap dgn bersumberkn minat ni,,, dpt la skor kos ni,,, insyaAllah >.<

Noor Amirah Mohd Nor said...

er.. ni yg buat sy cuak ni.. jgn la sampai pointer 2.1.. huhu..

muezz@blaz said...

hehhee