Thursday, June 9, 2011

Nak kena Bersihkan...?

بسم الله الرحمن الرحيم

Sekarang dah mula nak bersihkan kawasan aku di rumah... apakah? Yup kawasan haiwan² aku,,, bukan bilik aku...huhuhu mak aku suruh buang semua akuarium² dan sangkar² landak termasuk landaknya sekali,,, errr mana boleh! 
Sangkar Landak aku... bawah tu aku wat sendiri taw,,,huhu

Sebelum ney kalau aku takde kat rumah memang nampak bersepah r,,,huhuhu nenek aku kalau datang rumah akan membebel kat aku,,,hahahha nak buat camne,,,


Akuarium aku....terbiar

Nak bagi orang sangat tak boleh sebab sangat sayang sebab ada nilai sentimental,,,hahahha kenangan kowt usaha aku selama ney....






Haaa rindu kat ikan² ney,,, bukan senang nak buat & hias camni,,, tapi sekarang aku dah tinggalkan benda ni sebab dia memang kena jaga means aku kena ada kat rumah,,,huhuhu kena jaga oksigen, karbon dioksida, baja pokok,,, dan I thinks i must say Goodbye~

2 comments:

Budak Kecik said...

Aku puji habis ar hiasan ko..cantik ar...p aku tak serajin ko lar...hehe bis apa lg pets yg ko ada ni muez????

muezz@blaz said...

itu saje,,, bmula dri kucing-hamster-ikan-iguana-landak...
hamster n kucing da xreti nk citer,,,then xde gambo nk citer,,hahha sbb lme da,,, skunk tinggal landak n ikan sje,,,huhuhu