Monday, April 25, 2011

My 15th April

بسم الله الرحمن الرحيم

Ok 15 April adalah tarikh lahir aku,,,yup im now 19! Dah besar daaa,,,boleh da nak kahwin lau dah mampu,,,kuikui

Ok la aku memang takut sebenarnya kalau besday aku diketahui, ye la kan kat kolej tu,,,pehhh hardcore sambutan dia,,,aku taknak terlibat benda2 tu,,huhuhu tapi malang tak berbau,,,ada saje yang tahu walaupun aku dah hide besday aku kat Facebook!

Petang 15 April kelas aku ada buat jamuan buat kali terakhir sebab dah nak kluar matrik, so memang dah rancang lama da benda tu, so aku tak expect apa2 r kan,,,lagipun dyowang tak tahu punya....makan punya la makan sampai aku terlebih makan,,,kihkihkih tiba2 dyowang cakap "weyh ko nak makan lagi ke? Kitaorang dah nak gerak ni nak main game!" aku pun apa lagi cepat2 la makan,,,

Penuh dengan drama mereka ni...

Tiba kat padang,,,aku tengok dyowang tengah main pepsicola... "kehkehkeh sori tunggu aku lama sangat sampai korang dah main dulu,,," So, aku pun sowh tukar main game lain,,,game Freeze,,(suke kenakan orang) tiba2 je Syafiq tangkap aku,,, "oooo ko sorokkan besday kau kat FB,ingat kitaorang tak tau ea,,," Sejurus itu semua pergi ambil senjata masing2 dan attack aku! Hu~ Habes2 aku kena tepung,,,serangan kedua adalah air Budu,,,mak aihh busuk,,,masam! Ketiga plak telur,,,Pap kena kat kepala aku dan yang terakhir Syampu Rejoice,,,hahaha ni takpe,,,wangi~


Apa lagi mula lah sesi kejar mengejar,,,hahaha
Malu seyh budak2 maen bola,tennis semua tengok,,,hahaha

Malam tu plak,,,aku dipanggil untuk ke Kafe B ada jamuan plak,,,adehhh malam2 plak tu,,,Kafe B budak lelaki tak boleh pergi malam2,,,huhuuh disebabkan mereka merayu so aku pergi lah...aku ajak Dean,Amir n Ijat...Geng Kelantan! Hu~ sampai sana memang amat bengang yang teramat,,,perempuan semua tengok pandang kerek siot....hahaha 
Aku duduk je,,,dyowang keluarkan kek....Secret Recipe! Peh lagi lah wat aku malu,,,apsal plak kek mahal tu plak ngan hidangan KFC depan aku,,,fuhhh sangat terharu masa tu...Terima kasih kat Ex-Schoolmates Jiha,Zuha,Fany n Shahzrin sebab korang sambut aku macam tu sekali even sambut besday orang len sekali,,,aku amat menghargainya... tak lupa gak roomate korang,,,hahaha n makcik kat kafe B tu yang bagi percuma hidangan Kentang Goreng,,,huuhuhuh thanks sangat2!

Bersame Jiha sebagai sponsor,,,Aku n Zuha yang disambut...huhuhu

Ni plak bersama Shira,,,huhu slalu kacau dia sampai dia cuak lau terjumpa aku,,,hahaha
Sesi memotong kek,,,mereka ni menyebok je,,,hehehe takde r,,,
Thanks ye Dean & Amer

Makan KFC plak,,,kehkehkeh thanks Jiha!!!

 Ok time balik aku sangat lah cuak sebab 'Amir & The Gang' macam ada rancang sesuatu,,,aku sangat berhati2 time balik tuh...Aku pun cakap kat dyowang,,, "Weyh aku takde baju taw lau korang nak kenakan aku" huhuhu sampai je kat blok ambek kau kene tenyeh kek kat muka aku yang Hensem ni,,,hahahah dengan cermin mata sekali,,,aduiii abes bau tak hilang...apa lagi aku pun kejar lar,,,,fufufufu tak dapat dikesan sebab mereka sangat kuat stamina ye....fufufu last2 malas aku nak cari,,,,pergi bilik Dean kena kau ngan aku,,,hahahaha


Esok malam pulak,,,aku hampir kena dengan benda2 yag agak menjijikkan....errrr
Tiba2 aku keluar dari bilik study kena tangkap lagi,,,aduh ingat gurau jer,,,tiba Jaz bawak pulak telur tembelang dalam polysterene ntah bape banyak n lame ntah dia simpan,,,,aku meronta2,,,dapat pun lepas,,,dan sangat la pantas aku terus ambek polysteren tu,,,hahahaha semua pecut lari,,,hahaha ni besday spe? aku plak kenakan dyowang,,,hahaha like3. Sesi kejar mengejar bermula lagi,,,,satu blok aku kejar,,,last2 semua dapat masuk bilik,,,aku tak dapat buat ape...

Malam tu jugak aku ditarik n ditangkap lagi oleh budak2 Hardcore...pehhhh merana aku menahan kat pintu,,,dyowang tarek aku,,,abes lebam semuanya sampai seluar terbukak....hahahha,,,,nasib dyowang kesian kat aku,,,,hahhaa sebenarnya dyowang nak kenakan orang len tapi aku pun nak kena join same,,,,err tak nak sebab ramuan mereka sangat lah kejam,,,,,sambal-air ntah ape warna coklat pekat,,,erk n bermacam2 lagi ramuan yang menggelikan tekak saye ney,,,,huhuhu ikat tangan kaki memang tak pernah dilupakan,,,,Alhamdulillah aku terselamat lagi....


3 comments:

a.r.e.p a.h.m.a.d said...

ok latu....
kan best kna cmtu...
hahahaa~~~
:'D

najihaothman said...

wow! aku baru tahu ko buat post pasal ni..igtkan ko x tulis pape pasal birthday celeb ko ni..ngehngeh..welcome muez..=)
eit..apsl nama aq gelap sgt haa?? xnmpk wei..hahahaha..(demand lebey!)

muezz@blaz said...

aah la jiha,,, xpasan,,,huhu
dulu kan aku gne template blog lain,,,,huhu skrg dah tukar jd background gelap sikit,,,huuh