Wednesday, March 3, 2010

IC ku hilang....

بسم الله الرحمن الرحيم


Tengok muka ku,,,huhuhu semakin bulat,,,semua orang berkata gitu...time2 buat IC time tu la jadi gitu,,,hahaha takpe la... Now I can accept it,,, tak lame lagi PLKN,,,so enjoy!!! Minggu depan senarai nama PLKN dah boleh check dan aku harap nama aku ada! Harap2 r,,,aku taknak dapat panggilan 3 ok! Keputusan SPM juga semakin hampir,,,Test JPJ juga semakin hampir,,,ermmm apa lagi yang semakin hampir ek? hehehe

Aku memohon kepadamu Ya Allah yang Maha Berkuasa, semoga keputusan SPM aku cemerlang yang dapat menggembirakan kedua ibubapaku, guru2ku, keluargaku, rakan2ku serta diriku sendiri... Semoga aku mencapai cita2ku dan berjaya di dunia dan di akhirat...

Aku tahu aku berusaha tak seberapa,belajar takde la bersungguh2 tapi aku minta kepada mu Ya Allah kerana engkau Maha Pengasih lagi Maha Penyayang serta Maha Memahami....

Menanti Keajaiban~

2 comments:

nadia said...

good luck!

a.r.e.p a.h.m.a.d said...

cuai sgt smpi ilang...
huhu....
(cm xpena plak aku...)
~