Sunday, March 7, 2010

Excited!!!

Akhirnya aku dapat gak tahu aku dapat PLKN panggilan kedua,,,hahaha best2 n teruja yang amat! Aku harap aku dapat 1001 makna kehidupan n dapat mengubah diri aku menjadi lebih positif! Harap2 r,,,hehehe

Aku dapat Kem De Bana, Jempol,Negeri Sembilan. Berkumpul kat Perhentian Bas Batu Pahat,,,dan akan melaporkan diri pada 27 Mac ney,,,selamat tinggal kawan2 ku n family2 ku,,,hehehe lepas ni aku rindu korang n aku tak tahu la korang rindu aku ke tak,,,hehehe (eleh 3 bulan jerk)

Ha siapa2 yang ada terbaca blog ney yang tahu tentang Kem De Bana,,,please tell me this place,,,i want to know are this place is best?! hahaha

Kepada pet2 aku,,,izinkan aku pergi untuk 3 bulan sahaja,,,harap2 kamu jangan degil sama family aku, kalau tidak kamu mungkin di anak tirikan ataupun mendapat tuan baru,,,owww I dont want to hear that~

5 comments:

nadia said...

taniah!!

nARd eLaiNy said...

jangan lupa wat tag akak.hehe

Gadis Imaginasi said...

congratz and good luck!!! :D

ShAwN said...

wei...aku tau tmpt tuh,...aku byk dngr citer antuu di situ..hahaha

muezz@blaz said...

thanks all,,,wei shawn ko jeles ckp r
hehehe