Wednesday, December 26, 2012

MAHA 2012 Awesome!

بسم الله الرحمن الرحيم

Pavilion Johor
Alhamdulillah dapat jugak merasa suasana MAHA kali ni... sebelum ni cuma dengar-dengar je, maklum lahh budak sem 1 ni mana la nak pergi kalau takde kenderaan kan... huhu MAHA ni diadakan kat MAEPS, Serdang... sebelah UPM je.. sekangkang kera je! Boleh dikatakan aku pergi hari-hari... haha padahal busy ngan ayam, nak buat camne kalau benda dah minat tu sanggup je! 

Hari 1st pergi waktu malam sebab makcik aku datang, lagipun isteri sepupu aku jaga booth MARDI, bahagian ternakan, siang jaga laman ternakan, malam jaga booth kat Dewan A. Dia gak adalah senior aku gak sebab belajar Sains Ternakan UPM gak,,, tapi sekarang kan banyak perubahan dan improvement kursus aku ni. Pastu esoknya plak aku pergi dengan family aku,,, huhu puas aku pujuk meh la datang sini pergi MAHA selepas aku tahu keBESTan di MAHA ni... hehe Esoknya

Tuesday, December 25, 2012

Dokementari Hedgehog (Aqib Production)

بسم الله الرحمن الرحيم


OK dokumentari yang selama ini dinantikan sudah pun siap,,, hehehe ramai komen yang sangat memberangsangkan! Kalau tengok dokementari ni dah macam Majalah 3 daaa... takpun dokumentari pet yang popular tu Pets 101.