Friday, September 21, 2012

Hedgie Owner Group Gathering Kali Kedua

بسم الله الرحمن الرحيم


Akhirnya dapat jugak aku pergi ke gathering hedgehog. Sebelum ni tak dapat pergi, macam biasa alasan yang sememangnya kukuh adalah takde kenderaan sebab jauh... hahaha 15 September 2012 adalah tarikh Hedgie Owner Group Gathering kali kedua... Bertempat di Taman Tasik Seksyen 2 Shah Alam bermula 12 tengahari sampai la ke 7 malam.... amboiii kemain lama lagi kan... hahaha Yang hadir sepatutnya 11 orang tapi yang datang hanya 6 orang je... ok la... even tak

Friday, September 14, 2012

Manis Pahit Surprise Fasilitator Universiti

بسم الله الرحمن الرحيم

Alhamdulillah selesai sudah Minggu Perkasa Putra UPM (orientasi) setelah pelbagai dugaan, cabaran, manis dan pahit berlalu. Tak sangka dapat juga aku tempuh walau berbekalkan hanya tidur seminima 1 jam sahaja. Aku diberi tugasan untuk menjadi Fasilitator Universiti dengan berjawatan Kebajikan dan Keselamatan. hahaaha okeyh rasa-rasa tugas kebajikan ni senang tak? 


Balik ke UPM seawal dua minggu dan terpaksa meninggalkan keseronokkan di kampung untuk beraya. Balik awal sebab nak prepare sebelum menjadi Fasilitator... walaupun dua hari je kursus tu tapi pack dan busy... penat pun boleh tahan... Pada 31 Ogos kami 'disuruh' pergi ke stadium untuk menyambut tweet