Wednesday, April 18, 2012

Birthday 16 April Jadi Pertanyaan

بسم الله الرحمن الرحيم

Birthday aku bukanlah 16April tapi 15April... 16April jadi special sebab 15April aku masih di rumah, sampai kolej 16April...Birthday kali ni lain daripada yang lain... Penuh dengan debaran, ketakutan....hahaha cehh aku pun mengade pergi mencabar berani lah kalau nak prank! hahaha aku salah orang sebenarnya...haha sape tak kenal Saifuddin a.k.a. Tajul seorang yang pantang dicabar... kalau dia cabar korang, kalau korang sanggup buat, dia akan tunaikan janji apa yang dijanjikan... kalau dia dicabar, memang dia berani je buat...hahaha cuak aku 

Cerita nya begini... lepas post-mortem teater, ada makan-makan... Malam tu

Thursday, April 5, 2012

Pet Exhibition UPM yang Awesome

بسم الله الرحمن الرحيم


Alhamdulillah aku baru dapat sesuatu nikmat walaupun penat...cehhh huhu 24Mac2012 lepas, tak sangka event Pet Exhibition @ Fonesta ni berjaya... pada mulanya admin group We Love Animals si Fatin tu dapat jemputan untuk datang show off haiwan-haiwan eksoktik kat UPM... memang masa tu