Tuesday, March 20, 2012

Jangan nak Tensyen sangat la kan -.-'

بسم الله الرحمن الرحيم

Sejak menjak ni ketensyenan aku menaik dan susah nak turun. Tak tahu nak cakap apa dah. Baru sedar diri ini tak dapat kawal stress tu dengan baik walaupun sebelum ni aku pernah buat presentation kat kelas pasal stress kat Matrikulasi dan kat UPM ni...haha entah la weyhhh seingat aku, aku lah orang yang paling ceria serta gembira je.... ok la gini... stress tu aku boleh je kawal, sebab tu aku boleh gelak ketawa, bergurau? haha tapi bila orang buat sesuatu ketika aku

Tuesday, March 13, 2012

Menghitung Hari....

بسم الله الرحمن الرحيم

Gembira jap....hehe nak citer pasal Ferret lagi ni,,,hehehe sekarang aku dah mula da cari homebreeder Ferret. Sebelum ni tak berani lagi tapi sekarang, agak ramai aku tanya kedai dan homebreeder pasal Ferret. Dan aku akan nyatakan bukan nak sekarang tapi insyaAllah dalam bulan Julai nanti atau sebelum puasa,,,,hehehe tak sabar rasanya nak memiliki dua ekor Ferret!!! Dah ada nama dah...hehe tapi nama ni aku simpan lama dah special untuk Ferret, serius!!!! Tak sabar nak guna nama tu ^^

*Yang bestnya, kalau korang nak tahu, pemilik Ferret ni kebanyakkan bukan Melayu dan kalau dalam Group pun always speaking,,,,hehe kali ni la aku guna english full even macam haram,,,,haha pastu kalau tak paham tanya orang lain,,,,haha tak salah kan? hehehe*

Semakin banyak aku kaji pasal Ferret, macam-macam yang aku tahu dan agak teruja bila dapat tahu Ferret Angora ada jual kat Malaysia???!!!!! Memang tak

Thursday, March 1, 2012

Mengapa? Kenapa?

بسم الله الرحمن الرحيم

Sementara takde assignment minggu ni, aku update blog jap,,,hehe ramai orang tertanya-tanya aku ni banyak je nak bela haiwan itu ini tapi tak bela-bela gak kan... pastu sibuk citer benda yang sama,,,, hahaha ok la,,, gini sebenarnya,,, kalau nak diikutkan, boleh je aku nak bela Ferret, Sugar Glider, Bearded Dragon dan haiwan lain... hehe tapi as a human, u must think masak-masak... hobi ni bukan