Friday, February 5, 2010

Peristiwa Misteri yang tak dapt dilupakan...

بسم الله الرحمن الرحيم





Tengok gambar2 diatas....ada lembaga hitam seakan2 pakai tudung,,,kejadian ini berlaku pada tahun 2008 aku form 4,,,masa 2 tengah latih untuk pembetangan,,then nak release tension bukak lagu Racu dan madu,,,hehehe sambil menari2,,,tak tahulah camne mereka2 boleh melakukan sebegitu,,,huhuhu tensyen sangat tu agaknya,,,

Bila view balik video,,,semua terkejut n terdiam,,,teros keluar dari makmal,,,hu~
Tapi yang tak bestnyer aku takde semasa kejadian berlaku,,,huhuhu
Aku masih simpan video nye tapi mereka tak kasi sebarkan sebab ada aksi2 n adegan yang kami malu nak tunjukkan,,,,huhuhu jangan terlalu memikir jauh n otak kuning ea,,,video itu bleh tontonan umum bukan 18 keatas tapi kami cuma malu saja ok...

1 comment:

nadia said...

tak clear la muez..attach video dia la..