Tuesday, December 25, 2012

Dokementari Hedgehog (Aqib Production)

بسم الله الرحمن الرحيم


OK dokumentari yang selama ini dinantikan sudah pun siap,,, hehehe ramai komen yang sangat memberangsangkan! Kalau tengok dokementari ni dah macam Majalah 3 daaa... takpun dokumentari pet yang popular tu Pets 101.

Antara scene yang ada di dalam dokumentari

Cehhh konon aku gebang,, haha

Sebenarnya time ni apa yang berlaku aku tak ingat tapi yang pasti lawak

Cak!

So sesape yang tak tahu pasal Hedgehog ni boleh la menonton dokumentari ni... Dokumentari ni bukan Cara Penjagaan Hedgehog tapi bertujuan untuk memperkenalkan Hedgehog kepada orang ramai... huhu beza taw... Ok nak tengok video tu boleh klik gambar bawah ni :


Apa komen anda? :-)