Friday, November 25, 2011

Happy Birthday Apiz & Su

بسم الله الرحمن الرحيم


Haha disebabkan besday korang hampir,,, aku wish sekali je la,,, hehehe
Selamat Hari Lahir Muhammad Nur Hafiz Hamid yang jatuh pada 25 November 
Selamat Hari Lahir Mohd Suhaimi Padri yang jatuh pada 28 November
Ye befday ko hari ni,,,,hehe

Hehe semoga korang sentiasa dalam keberkatan dan keredhaan Allah... Semoga murah rezeki dan umur panjang diliputi dengan kemanisan iman ;-) Semoga juga sukses dalam apa jua bidang yang korang ceburi...

Korang dah macam adik beradik aku da,,, dan aku adalah abang korang,,,haha sebab aku lahir dulu kan,,, hehe,,, Aku takde hadiah tapi just this wish with my full sincerely,,,,hahaha ingat kita tetap sahabat! Jangan lupakan aku... ^^

Trio Budak Johor

Apiz, leklok kat sane, jangan tensyen2 sangat,,,hehehe
Suhaimi contact2 r aku dapat call free tu,,,huhu
Bila pulak la korang nak datang ke UPM ek,,,hehe aku sentiasa menunggu kedatangan korang,,, huhuhu


No comments: