Wednesday, February 29, 2012

Kesimpulanya....

بسم الله الرحمن الرحيم


Hahaha ini pasal insiden yang berlaku kalau aku bawak adik aku yang kecik... Orang tanya anak ker? Benci!!! hahaha muka aku dah tak secomel dulu ;-) *perasan*

Muka bapak aku lagi muda kowt...? Ape dah jadi ngan saye ney...?! Hmmm bersyukur apa yang kau ade ;-)
hehehe Alhamdulillah.... tak kesah lar kan,,, yang penting I enjoyed my life~
*tu pasal dak2 kelas panggil aku abuya...

Tapi tau tak kenapa jadi cam gitu...? sebab muka aku selalu ketat... -.-'
Kurang senyum dan plastik,,,kehkehkeh





















































































Kesimpulannya :-

Senyumlah selalu, smile alwayz~
Senyum tak perlu kata apa...


Kalau tak anda jadi macam saya ;-)
Nak....?


7 comments:

munyrah nasaruddin said...

kau kan memang dah tua.mengaku je laaaah

.f.n.a. said...

big bro! we're in the same boat :(
i hate tht situation when people asked me..anak eh? what the! ngaaaaa..and when im in f1 sumone asked me..kamu keje kat mane? i was like..urgghhh! im 13 at that time okayyyy!! please dnt judge me like tht...waaaaaaaaa

muezz@blaz said...

mun : lau aku tua,,,jge2 lah ko,,,kehkehkeh

faten : hahaha situasi ko ney klaka la plak,,,kehkehkeh

Oasis said...

Hahahaha...sabar2..muka muda lagi ap tu. Drg rabun kut.

muezz@blaz said...

hahaha ye ke? thanks oasis

Ana Farha said...

haha...tahniah kau dah ada anak rupa2nya.. baru tau... nway, yg part senyum plastik tu aku slalu je buat gak.. :p

muezz@blaz said...

farhana: ala lau ko snyum plastik menjadi,,lau aku nmpk beno plastiknye,,,hahaha